Klein Curacao trips .com
Certificate of excellence TripAdvisor 2024
Klein Curacao man en vrouw op het strand.

Wat kost een trip naar Klein Curacao?

Een trip naar Klein Curacao lijkt op het eerste gezicht best duur. Dit heeft een aantal redenen. De belangrijkste hiervan is dat we u meenemen naar een onbewoond eiland en u ook daadwerkelijk het gevoel willen geven dat u op een onbewoond eiland bent. Het aantal beschikbare plaatsen is daarom dagelijks zeer beperkt zodat het nooit te druk wordt op het eiland.

De tweede reden is dat een trip naar Klein Curacao altijd de hele dag duurt en ook altijd volledig verzorgd is. Bij de prijs inbegrepen kunt u rekenen op ontbijt, een BBQ lunch en een open bar gedurende de hele dag. Bij sommige trips zijn zelfs de alcoholische drankjes inbegrepen. Bij de trips waar dit niet het geval is kunt u tegen een meerprijs de premium open bar aan uw reservering toevoegen of de alcoholische drankjes op de dag zelf per stuk betalen.

En ten slotte, de overtocht duurt ruim een uur en is altijd op een bijzondere boot. Dit zorgt voor een enorm bijzondere en mooie aanvulling op de hele ervaring. Aan boord is het heerlijk comfortabel en zal het u aan niets ontbreken.

De prijzen voor een Klein Curacao trip beginnen bij €99 per persoon. Dit is inclusief ontbijt, BBQ lunch en een open bar met alcoholische drankjes gedurende de hele dag. Ook is het lenen van een duikbril met snorkel inbegrepen. Bij deze trip zijn er echter geen faciliteiten op Klein Curacao beschikbaar. U kunt ook kiezen voor een trip vanaf €120 per persoon waarbij er ook een privé strandhuis met ligbedden en parasols op het eiland aanwezig zijn waar u gebruik van mag maken.