Klein Curacao man en vrouw op het strand.

Wat kost een trip naar Klein Curacao?

Een trip naar Klein Curacao lijkt op het eerste gezicht redelijk duur. U moet dan toch al snel aan ruim 100 euro per persoon denken. Dat deze trip best kostbaar is heeft een aantal redenen. De belangrijkste hiervan is dat we u meenemen naar een onbewoond eiland en u ook daadwerkelijk het gevoel willen geven dat u op een onbewoond eiland bent. Het aantal beschikbare plaatsen is daarom dagelijks zeer beperkt zodat het nooit te druk wordt op het eiland.

De tweede reden is dat een trip naar Klein Curacao altijd de hele dag duurt en ook altijd volledig verzorgd is. Bij de prijs inbegrepen kunt u rekenen op ontbijt, een BBQ lunch en een open bar gedurende de hele dag. Bij sommige trips zijn zelfs de alcoholische drankjes inbegrepen. Bij de trips waar dit niet het geval is kunt u tegen een meerprijs de premium open bar aan uw reservering toevoegen of de alcoholische drankjes op de dag zelf per stuk betalen.

En ten slotte, de overtocht duurt ruim een uur en is altijd op een bijzondere boot. Dit zorgt voor een enorm bijzondere en mooie aanvulling op de hele ervaring. Aan boord is het heerlijk comfortabel en zal het u aan niets ontbreken.

De prijzen voor een Klein Curacao trip beginnen bij €110 per persoon. Dit is inclusief ontbijt, BBQ lunch en een open bar gedurende de hele dag. Ook is het lenen van een duikbril met snorkel inbegrepen. Bij deze trips zijn er echter geen faciliteiten op Klein Curacao beschikbaar. U kunt ook kiezen voor een trip van €120 per persoon waarbij er een privé strandhuis met ligbedden en parasols op het eiland aanwezig zijn waar u gebruik van mag maken.

Klein Curacao