lionsdive beach resort

Wanneer je op vakantie gaat naar Curacao heb je een accommodatie nodig waar je tijdens je reis kunt verblijven. Op Curaçao vind je een hotel genaamd het Lionsdive Beach Resort, dit hotel heeft zelfs een eigen privé strand! Dit resort is ontzettend ruim met prachtige kamers waar u en uw gezin heerlijk tot rust kunnen komen. Dit resort heeft meer dan genoeg te bieden voor allerlei soorten vakanties. Je kunt hier terecht als je een actieve vakantie wilt, waar je veel doet en veel ziet, maar het is ook de perfecte plek om even te relaxen en even helemaal niets te doen.

De faciliteiten van het Lionsdive Beach Resort

Het Lionsdive Beach Resort heeft een eigen privéstrand. Als u wat werk te doen heeft of gewoon graag internet gebruikt, is dit resort de perfecte plek voor u en uw gezin. Het resort biedt WiFi in de openbare ruimtes, maar ook in alle kamers. Je hebt altijd wifi! Mocht u tijdens uw verblijf nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie van het hotel. Er is zelfs een tuin waar je heerlijk kunt wandelen!

Tijdens je vakantie in het Lionsdive Beach Resort hoef je je geen zorgen te maken dat je straks geen eten meer hebt, er zijn hier genoeg restaurants. Het resort heeft 4 verschillende à la carte restaurants. Zo is er de Beachbar Chill, een grillrestaurant, de Nemo, een sushi- en wokrestaurant, de Hemingway, een internationaal restaurant en tot slot de Piazza, een Italiaans restaurant. Er zijn veel opties! Wil je ’s avonds even ontspannen met een drankje? Op het Lionsdive Beach Resort zijn 2 verschillende bars waar je kunt genieten van een biertje of een heerlijke cocktail.

Als je naar Curaçao komt om te ontspannen, dan is het Lionsdive Beach Resort de perfecte match! Op het privéstrand van dit resort vind je handdoeken, ligbedden en parasols. U kunt ook ontspannen in de sauna en het stoombad van het resort. Tegen betaling kunt u zich ook laten verwennen met een dagje spa of een lekkere massage. Liever iets actievers? Bij het Lionsdive Beach Resort kunt u beachvolleyballen of naar de sportschool gaan. Ze zijn de mensen niet vergeten die meer van de zee houden en hier liever activiteiten doen. Zo kun je bij Lionsdive Beach Resort tegen een meerprijs gaan duiken. Dit is echter alleen voor mensen die al een duikbrevet hebben. Als je van duiken op vakantie houdt, is dit resort ook geschikt voor jou!

Bent u met uw kinderen op het resort, maar heeft u toch behoefte aan wat ontspanning en wat tijd voor uzelf of voor u en uw partner? Bij het Lionsdive Beach Resort kun je babysitters inhuren. Zo kunt u een paar uur ontspannen en wat tijd voor uzelf doorbrengen, terwijl uw kinderen zich vermaken en worden verzorgd. Het Lionsdive Beach Resort biedt de perfecte vakantie voor iedereen, wat je ook wilt.

Lionsdive Beach Resort zwembad

Bij het Lionsdive Beach Resort kun je natuurlijk zoveel zwemmen als je wilt! Allereerst heeft het resort een privéstrand. Hier kunt u ontspannen en zonnebaden. U kunt ook genieten van de zee en zwemmen of spelen in de golven met uw kinderen. Voor kinderen is dit de perfecte plek voor een leuke middag, ze kunnen er zwemmen of zandkastelen maken. Voor de mensen die niet zo van het strand of de zee houden, heeft het resort ook zwembaden ter beschikking. Dit resort heeft 2 buitenzwembaden waar je verkoeling kunt zoeken tijdens een warme dag op Curacao. Perfect als je net terugkomt van een rondreis. Er is ook een kinderbad, zodat ook uw kinderen zich kunnen uitleven. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden met handdoeken aanwezig, zodat u heerlijk kunt ontspannen in de zon of gebruik kunt maken van het terras om te zonnebaden.

Een ander interessant feit over de zwembaden van het Lionsdive Beach Resort is een van de buitenzwembaden. Dit resort heeft namelijk het enige 50 meter lange zwembad van het eiland. In feite is dit 50-meterbad, dat slechts een van hun buitenzwembaden is, het enige 50-meterbad in het hele Caribisch gebied. Dit is perfect als je graag baantjes trekt. Zwemmen is echter zeker niet verplicht en de zwembaden zijn ook heerlijk om even te relaxen.

Locatie van het Lionsdive Beach Resort

Dit prachtige resort ligt op slechts 5 km van het centrum van Willemstad. Het is nog steeds gemakkelijk mogelijk om de hoofdstad van Curaçao te bezoeken. Er is een bushalte op ongeveer 100 meter afstand van het resort, zodat u in een mum van tijd in het centrum bent. In het centrum kun je gezellig winkelen of eten. Vanaf de internationale luchthaven Hato is het slechts 16 kilometer naar het resort. De ligging van Lionsdive Beach Resort is dan ook ideaal, zeker als je er rekening mee houdt dat het direct aan het strand ligt.

Lionsdive Beach Resort-tours

Wij adviseren u om een auto te huren op Curacao. Dit maakt het gemakkelijker om overal naartoe te gaan en allerlei activiteiten te doen. Het is mogelijk om een auto op te halen en terug te brengen op de luchthaven, u hoeft dus geen vervoer te regelen om de auto te halen.

Vanuit het Lionsdive Beach Resort kun je veel tochten maken. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Penha gebouw in Willemstad of naar de Hato Grotten! Je kunt er met de bus, met een huurauto of door ander vervoer te regelen.

Klein Curacao