Klein Curacao trips .com
Certificate of excellence TripAdvisor 2024

Over ons

Welkom bij KleinCuracaoTrips.com! In 2022 zijn een aantal van onze trips door Lonely Planet uitgeroepen tot mooiste trip in de Caribbean en hebben we van tevreden gasten inmiddels al bijna 10.000 positieve reviews mogen ontvangen op zowel Google als TripAdvisor. Sinds 2013 zorgen wij er voor dat wanneer u Klein Curacao een keer wilt bezoeken u zeker kunt zijn van de allerbeste ervaring die Curacao te bieden heeft.

Doordat wij een lokale organisatie zijn met ruim tien jaar ervaring weten wij als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn om Klein Curacao te bezoeken. Op basis van alle feedback die we in de afgelopen jaren hebben gekregen zijn wij in staat geweest elke trip te perfectioneren om ervoor te zorgen dat elke trip aan de hoogste eisen voldoet en dat er door de diversiteit van trips altijd wel een trip tussen zit die u aanspreekt.

De geschiedenis van KleinCuracaoTrips.com

KleinCuracaoTrips.com is onderdeel van Curacao Trips BV en is in 2013 begonnen in Willemstad Curacao. De oprichter werkte op dat moment als duikinstructeur op Curacao. Regelmatig kwamen er gasten in de duikschool met de vraag of het mogelijk is om daar een trip naar Klein Curacao te boeken. Om deze gasten zo goed mogelijk te kunnen helpen stonden we in nauw contact met de verschillende charters en touroperators. En eigenlijk doen we dat voor een deel nog steeds, alleen nu aanzienlijk beter, overzichtelijker en geheel digitaal.

We zijn in al die jaren eigenlijk weinig veranderd, ons streven is om zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk, voor de beste prijs, de mooiste trips naar Klein Curacao te kunnen bieden. Op basis van het huidige aanbod hebben wij een selectie gemaakt van de beste trips zodat u altijd 100% zeker kan zijn van de beste ervaring.

Wat zijn de voordelen wanneer u voor KleinCuracaoTrips.com kiest?

  • Wij hebben geen dure winkels of kantoren waar werknemers soms wel uren zitten te wachten tot er iemand binnen komt. KleinCuracaoTrips.com heeft één digitale locatie waar we zeven dagen per week hard aan werken en bereikbaar op zijn, ook in de avonduren, zodat wij u altijd van de beste prijzen en service kunnen voorzien.
  • Bij ons verloopt alles via het internet. We hebben geprobeerd het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken om u zo goed mogelijk te informeren en in de gelegenheid te stellen trips te vergelijken en direct online te reserveren.
  • Wanneer u reserveert vragen wij alleen een aanbetaling van 20% zodat u altijd en overal kunt reserveren. Onze prijzen zijn altijd in euro’s en we bieden de mogelijkheid om met ruim 10 verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, Mastercard en VISA, uw reservering af te rekenen.
  • Zodra u gereserveerd heeft ontvangt u een bevestiging met daarin alle trip details zoals een routebeschrijving naar de verzamelplek, het restant bedrag dat nog betaald moet worden en de exacte vertrek en aankomsttijden.
  • Indien u niet over eigen vervoer beschikt is het inmiddels bij elke trip die wij aanbieden mogelijk om bij uw hotel opgehaald te worden.

 

Veiligheid en garantie

Tot 24 uur voor aanvang van elke trip is het mogelijk om kosteloos te annuleren. In het uitzonderlijke geval dat er tijdens de trip iets mis of niet naar wens gaat kunt u een beroep doen op onze restitutie voorwaarden. Hierin beschrijven wij in welke gevallen u aanspraak kunt doen op de restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Ons doel

Wij willen ervoor zorgen dat u zich zo goed mogelijk kunt informeren over een trip naar Klein Curacao. Dit wil zeggen dat wij een selectie van de mooiste dagtrips naar Klein Curacao voor u hebben gemaakt en het meest complete overzicht bieden met alle relevante informatie over het eiland Klein Curacao. Wij vertellen u bijvoorbeeld alles over de kenmerken van Klein Curacao, waar Klein Curacao precies ligt, de geschiedenis, wat u er allemaal kunt doen en zien en hoe lang u erover doet om Klein Curacao te bereiken.

Dit beloven wij u

Het is op Curacao mogelijk om op veel verschillende plekken een trip naar Klein Curacao te boeken. Elke plek zal zeggen dat zij alleen de beste trips aanbieden tegen de scherpste prijzen. Bij ons is dit ook altijd echt het geval zonder verborgen extra boekingskosten of andere twijfelachtige kosten.

Over ons

KleinCuracaoTrips.com is een onderdeel van Curacao Trips BV

Anasaweg 81
Willemstad
Curacao

LET OP: dit is geen bezoekadres