Klein Curacao trips .com
Certificate of excellence TripAdvisor 2024
Bobcat Klein Jacht

Nieuwe trip naar Klein Curacao

Een trip naar Klein Curacao is een unieke ervaring. Wij vinden het daarom belangrijk er alles aan te doen om deze ervaring onvergetelijk te maken. Op dit moment zijn er diverse trips die naar Klein Curacao gaan, allemaal met verschillende boten, faciliteiten en prijzen. De boten van deze trips zijn allemaal vrij groot en bieden plaats aan gemiddeld 60 personen. De prijzen voor deze trips beginnen bij €110 per persoon. Dit is tenminste inclusief een BBQ lunch en een open bar gedurende de hele dag. Wij hebben een nieuwe trip geïntroduceerd met een kleinere boot met een lagere capaciteit en daardoor ook een lagere prijs. De nieuwe trip heet de Bobcat trip naar Klein Curacao.

 

De Bobcat trip

Met veel plezier vertellen wij u precies wat deze trip inhoudt. De Bobcat is een kleine jacht waar maximaal 22 personen op kunnen. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Lagere prijs
  • Minder massaal
  • Vlotte incheck
  • Snellere overtocht

 

De jacht is van alle gemakken voorzien en doet er ongeveer een uur en een kwartier over om Klein Curacao te bereiken.

 

Wat is er inbegrepen

Deze trip is volledig verzorgd. U hoeft dus eigenlijk alleen maar een handdoek en zonnebrand crème mee te nemen. ’s Ochtends verzorgen wij een ontbijt bestaande uit vers brood met ham en/of kaas en een lekker kopje koffie of thee. Tussen de middag gaat de BBQ aan en zullen wij u trakteren op hamburgers en kip met een aardappelsalade, een groene salade, brood en fruit. U kunt gedurende de hele dag gebruik maken van de open bar bestaande uit water, frisdrank, sap, wijn, bier, punch, vodka en rum. De alcoholische dranken zijn echter pas vanaf 12:00 beschikbaar.

Klein Curacao is de uitgelezen plek om een onaangetaste onderwaterwereld te ontdekken. Het rif, de vissen en de koralen zijn er uitzonderlijk mooi. Wij adviseren u daarom zeker om wat tijd vrij te maken om te gaan snorkelen. Een duikbril en een snorkel mag u de hele dag van ons lenen. Vinnen zijn echter niet beschikbaar.

Een andere manier om de wateren rond het eiland te ontdekken is vanaf een tweetal kano’s die we altijd meenemen. U mag hier kosteloos gebruik van maken.

 

Hotel transfer

Indien u niet over een auto beschikt is het mogelijk om u bij uw hotel op te komen halen. Tijdens het reserveren kunt u het hotel waarin u verblijft selecteren. Staat uw hotel niet in de lijst dan dient u een hotel bij u in de buurt te kiezen, wij komen u dan daar ophalen.

 

Prijzen

Een volledig verzorgde trip naar Klein Curacao met de Bobcat kost €99,- per persoon. Dit is dus inclusief:

  • Ontbijt
  • BBQ Lunch
  • Open bar
  • Duikbril met snorkel
  • Gebruik van de kano’s

 

Indien u bij uw hotel opgehaald wilt worden kost dit €22,- euro per persoon extra. En aan het einde van de dag brengen we u natuurlijk weer terug.

 

Praktische informatie

Deze trip gaat op dit moment drie dagen per week naar Klein Curacao. Dit is op dinsdag, donderdag en zaterdag. Indien u met eigen vervoer naar de haven komt is er altijd voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. De boot vertrekt om 08:00 uit de haven van de Caracasbaai. Rond een uur of drie varen we weer naar Curacao zodat u over het algemeen voor 16:30 terug bent.

 

Reserveren

Het is bij ons mogelijk om alle trips online te reserveren. Ook kunt u dan direct het aantal beschikbare plaatsen per dag raadplegen. Wanneer u reserveert vragen wij u een aanbetaling te doen van 20%. Dit kan alleen online in euro’s. Het restant mag u op de dag zelf betalen tijdens het inchecken. Dit kan cash in euro’s, guldens of dollars en met een betaalpas of creditcard.

 

Privé trip

Bent u met een groep of wilt u gewoon wat meer privacy? Dan is het ook mogelijk om deze trip privé te reserveren. De faciliteiten van de trip blijven exact hetzelfde, echter heeft u de boot dan wel geheel voor uzelf. Tot en met acht personen is de prijs voor deze privé trip €2000 all inclusive. Voor elke persoon meer dan acht rekenen wij €80 extra met een maximum van 22 personen in totaal. Wanneer u interesse heeft in deze privé trip kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp of email om te informeren op welke dagen de boot beschikbaar is.

Bekijk onze nieuwe Bobcat trip naar Klein Curacao en reserveer eenvoudig online.