Klein Curacao trips .com
Certificate of excellence TripAdvisor 2024
De Mermaid voor de kust van Klein Curacao

Naar Klein Curacao met Mermaid

Er zijn verschillende trips die dagelijkse naar Klein Curacao gaan. De trip naar Klein Curacao met Mermaid is dan misschien wel de bekendste en in elk geval de oudste. Al ruim 30 jaar neemt de Mermaid mensen van over de hele wereld mee voor een onvergetelijke en volledig verzorgde dag op Klein Curacao.

Bent u niet in het bezit van eigen vervoer dan is het mogelijk om bij uw hotel opgehaald te worden. Wanneer dit in de direct omgeving van Jan Thiel is wordt u in stijl opgehaald in een limousine. Voor de hotels buiten Jan Thiel wordt er gebruik gemaakt van een taxi bus. Na afloop van de trip wordt u natuurlijk ook weer bij uw hotel afgezet.

De overtocht naar Klein Curacao

De Mermaid doet er ongeveer anderhalf uur over om Klein Curacao te bereiken. Het is een groot zeewaardig schip en heeft daarom weinig last van golfslag waardoor er slechts een kleine kans is om zeeziek te worden. Aan boord wordt u tijdens de overtocht getrakteerd op een heerlijk kopje koffie of thee. Soms wil het wel eens gebeuren dat er een groep met dolfijnen met de boot meezwemmen. Dat is echt een spectaculair en bijzonder schouwspel.

Waarom met Mermaid naar Klein Curacao?

Een trip naar Klein Curacao met de Mermaid onderscheidt zich op een aantal punten van alle andere trips. Zoals eerder al genoemd is het een groot zeewaardig schip waardoor de kans op zeeziek worden erg klein is. Afgezien daarvan heeft Mermaid een prachtig privé strandhuis op het eiland welke is voorzien van ligbedden en parasols. Ook kunt u gebruik maken van toiletten en een zoetwater douche.

Tussen de middag kunt u genieten van een zeer uitgebreid BBQ buffet welke bestaat uit diverse soorten vis en vlees, salades, fruit en brood. Gedurende de hele dag zijn de non-alcoholische dranken inbegrepen. Wilt u toch een biertje, een wijntje of iets sterkers dan is het mogelijk deze voor een klein bedrag per drankje aanvullend te verkrijgen.

Rond een uur of half vier vertrekt de Mermaid weer richting Curacao.

Wilt u meer weten over een trip naar Klein Curacao met Mermaid of direct reserveren?