KCT Logo sunset
TA Green Halo DEF 23
drone-shot-of-the-beach

Mambo Beach Curacao: het meest populaire strand van Curacao

 

Mambo Beach Curacao… Het staat natuurlijk niet voor niets in onze top 10 mooiste stranden in Curacao. Dit populaire strand is geliefd onder de locals maar zeker ook onder toeristen. Er is genoeg te beleven, waardoor het de perfecte plek is voor ieder soort gezelschap. Maar wat maakt Mambo Beach nu zo bijzonder? Wij vertellen je graag alles over dit prachtige strand.

 

Mambo Beach voor iedereen

Mambo Beach is geschikt voor iedereen. ’s Avonds barsten er onvergetelijke feesten los waar vooral veel jongeren op afkomen. Overdag is er juist plek voor iedereen, voor diezelfde feestende jongeren die alvast een drankje willen nuttigen tot aan gezinnen met kleine kinderen. Het strand loopt langzaam af in zee waardoor je prettig de zee in kunt lopen. Het heldere, azuurblauwe water is rustig waardoor het voor iedereen aangenaam is om in water te zijn. Voor de kinderen drijft er een groot vlot waar uren op gespeeld kan worden.

 

Mambo Beach vergeleken met de Grote Knip

Waar Mambo Beach veel bruisende strandtentjes en andere faciliteiten kent, is het op de Grote Knip wat rustiger. Dit andere populaire strand heeft namelijk helemaal geen strandtentjes. Dit is wel de reden dat het op de Grote Knip doorgaans wat rustiger is. Veel locals komen hier voor een dagje ontspanning die een snack of drankje nuttigen op het strand. Als je geluk hebt, hebben ze iets voor je meegenomen. Als je toch de voordelen wilt ervaren van veel faciliteiten, kun je beter een bezoekje brengen aan Mambo Beach. Hier zijn diverse eettentjes, strandhutten, snackbars en noem maar op te vinden.

 

Ligging Mambo Beach

Wist je dat Mambo Beach het énige strand in Curacao is, met een boulevard? Als je even genoeg hebt van de zon, zee en het strand kun je struinen over de lange boulevard. Hier zijn diverse winkels, restaurants, speeltuintjes en uitgaansgelegenheden te vinden. Een groot voordeel is dat de boulevard van Mambo Beach gratis toegankelijk is! Ook het parkeren kost niks. De meeste winkels zijn 24/7 open. Door het bruisende Mambo Beach is er altijd wel iemand te vinden op het strand of op de boulevard. ’s Nachts is het dé plek waar jongeren maar zeker ook ouderen tot in de late uurtjes kunnen feesten. Het is the place to be met verschillende dj’s en artiesten.

Mambo Beach is met ieder soort gezelschap zeker een bezoekje waard. Je kunt heerlijk ontspannen op een van de vele ligbedjes en genieten van de zon en de zee, een bezoekje brengen aan de boulevard of je helemaal laten gaan op een van de vele feestjes. Maar op Curacao is ook nog veel meer te beleven! Er zijn verschillende bezienswaardigheden te bezoeken die zeker de moeite waard zijn. Daarnaast is Curacao ook de perfecte locatie om te duiken of snorkelen. Liever een tripje naar Klein Curacao maken? Dan ben je bij Curacao Trips aan het juiste adres. Wij verzorgen volledig verzorgde trips naar Klein Curacao.