KCT Logo sunset
TA Green Halo DEF 23
Dagtocht-Klein-Curacao

Dagtocht naar Klein Curacao

Hoe ziet een dagtocht naar Klein Curacao er precies uit? Daar zijn meerdere antwoorden op mogelijk omdat er een aantal verschillende soorten dagtochten naar Klein Curacao zijn. Inmiddels verzorgen wel alle dagtochten een pick-up vanaf het hotel. Dat wil zeggen dat u ’ s ochtends vroeg wordt opgehaald en aan het einde van de dag weer bij het hotel wordt afgezet. Wanneer u een dagtocht naar Klein Curacao online reserveert kunt u het hotel waar u verblijft selecteren. Hier wordt ook direct aangegeven om hoe laat de pick up zal zijn. Ook is het mogelijk om met eigen vervoer te komen. De dagtochten vertrekken uit drie verschillende havens en bij alle drie is ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

Dagtocht naar Klein Curacao, de ochtend.

Een dagtocht naar Klein Curacao begint dus altijd erg vroeg in de ochtend. Wanneer u opgehaald wilt worden en wat verder bij de haven vandaan verblijft kan dit zo vroeg als 05:45 zijn. De meeste dagtochten vertrekken namelijk tussen 07:00 en 08:30. Eenmaal aangekomen in de haven kunt u inchecken. Tijdens het online reserveren heeft u al een aanbetaling gedaan, het restant mag u tijdens het inchecken betalen. Wanneer iedereen is ingecheckt gaan we aan boord en vertrekken richting Klein Curacao.

Er zijn dagtochten waarbij u aan boord een ontbijtje en iets te drinken aangeboden krijgt, ook zijn er dagtochten waarbij er geheel geen ontbijt is inbegrepen en er zijn dagtochten die een uitgebreid ontbijt-buffet op Klein Curacao zelf serveren. Dit zijn de tochten die een privé strandhuis op het eiland hebben.

 

De lunch tijdens een dagtocht naar Klein Curacao

Tussen de middag verzorgen alle dagtochten een BBQ lunch. De BBQ is op de boot of op het eiland in het strandhuis. Afhankelijk van de Klein Curacao trip die u heeft gekozen zal dit een redelijk eenvoudig BBQ lunch zijn of een BBQ lunch DeLuxe welke een stuk uitgebreider is.

 

De terugreis.

Tussen 15:00 en 16:00 vertrekken alle dagtochten weer terug naar Curacao. Wanneer u voor een catamaran heeft gekozen zou het kunnen dat u afhankelijk van de weersomstandigheden zeilend terugvaart. Onderweg is er vaak een happy hour met leuke muziek en lekkere drankjes.

Bent u ’s ochtends bij uw hotel opgehaald? In de haven staan de bussen dan weer klaar om u terug naar uw hotel te brengen.